Of je nu thuis op de bank zit, met de trein onderweg bent naar je werk of aan het borrelen bent met je familie, je wilt ten allen tijden graag kunnen zien waar bepaalde vluchten zich bevinden. Misschien komt je zoon of dochter wel terug van een stage in het buitenland of komt je geliefde je eindelijk weer op zoeken na elkaar maanden niet meer te hebben gezien. Dit is met de hedendaagse technologie gelukkig gewoon een optie! Je hoeft alleen maar de juiste gegevens in te vullen op Vliegtuigradar24!

Iedere luchtvaartmaatschappij en ieder toestel

Welke vluchten kun je allemaal volgen? Eigenlijk alles! Je kunt vluchten volgen van de bekendste luchthavens van Nederland, zoals Schiphol airport, Rotterdam The Hague airport, Eindhoven airport, Maastricht- Aachen airport en Groningen Eelde airport. Het volgen van zowel grote, als kleine vluchten is geen enkel probleem. Zelfs vrachtverkeer is te volgen op de site van vliegtuigradar24, zolang je maar een vluchtnummer hebt. Daarnaast zijn uiteraard alle vluchten van de bekendere maatschappijen te volgen: Transavia, KLM, Tui, Corendon, EasyJet en Ryanair. Uiteraard behoren ook vluchten en luchthavens uit het buitenland tot de mogelijkheden.

Wat heb je nodig?

Het enige dat je nodig hebt is het vluchtnummer van de vlucht die je wilt volgen. Het is super simpel. Je gaat naar vliegtuigradar24 en vult rechts bovenaan het vluchtnummer in. Vervolgens krijg je alle informatie van deze vlucht te zien, inclusief de locatie van waar het toestel zich op dat moment bevindt. Zo zie je dus precies wanneer er iemand vertraging heeft opgelopen en hoe laat een vliegtuig aankomt op de plaats van bestemming. Handig om te weten wanneer jij die ene vriend, je ouders, familie of kennis moet ophalen!