Bij een dagje aan het strand zijn er verschillende objecten, die je niet mag vergeten! Denk bijvoorbeeld aan de zonnebrand, om te voorkomen dat je tijdens je dagje strand verbrandt. Niet alleen is het bijzonder pijnlijk, ook is het verbranden van de huid erg slecht. Reden genoeg om dit zo goed mogelijk te voorkomen. Naast de zonnebrand kan ook een windtent of een parasol handig zijn. Zo heb je extra bescherming en profiteer je daarbij van je eigen schaduwplekje. In dit artikel vertellen we je meer over hetgeen je mee moet nemen voor een dagje strand op Aruba!

Zorg voor voldoende drinken in je eigen koeltas

Niet overal aan het strand van Aruba kun je drinken kopen. Daarbij kan dit drinken behoorlijk duur zijn! Reden genoeg om je eigen drinken mee te nemen. Door hier een kwalitatieve koeltas voor te gebruiken, blijft het drinken lekker koel. Deze koeltassen worden in verschillende formaten aangeboden in online webwinkels. Kies voor een koeltas van een hoge kwaliteit, om verzekerd te zijn van gekoeld drinken. Ook voor het meenemen van koekjes of een boterham komt de koeltas goed van pas.

Tip: je kunt een flesje frisdrank ook enkele minuten in zee ingraven! Het koude zeewater zal het flesje koelen.

Speelgoed voor je kinderen meenemen

Naast de zonnebrand en voldoende drinken, is het voor je kinderen prettig om hun eigen speelgoed te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een strandbal, een luchtbed voor in zee, een emmertje en schepje, enzovoorts. Zo kunnen je kinderen zich een lange tijd vermaken, zonder dat je voortdurend zelf de zee in moet om met je kinderen te spelen! Je komt immers ook voor je rust naar het strand van Aruba. Het speelgoed wat je in Nederland koopt is vaak goedkoper, dan het speelgoed wat je aan de kust van Aruba kunt kopen.